joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Trecătorii din zona UTA, amenințați cu un pistol cu capse. Polițiștii locali au intervenit

  de Special Arad | 23 mai 2022, 3:38 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Duminică seara, în jurul orelor 21, în zona UTA, un bărbat cu vârsta de 57 de ani, identificat cu domiciliul în județul Olt, folosea un pistol ca să amenințe trecătorii.

  Polițiștii locali de la Biroul Ordine Publică și Intervenție aflați în patrulare în zona respectivă s-au autosesizat, l-au imobilizat și i-au confiscat presupusa armă, care s-a dovedit a fi un pistol cu capse.

  A fost solicitată Salvarea, precum și prezența unui ehipaj de la Poliția Municipiului, care a preluat pistolul respectiv, iar făptașul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe și ulterior internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Arad.

  Screenshot 20220523 153142

  Pentru tulburarea liniștii publice, contravenientul a fost sancționat cu amendă contravențională de 1.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.