sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trebuia să ajungă la Arad, dar e distrus marginea drumului. Zeci de tone de fructe și legume sunt zdrobite pe șosea

  de Special Arad | 15 decembrie 2017, 10:13 AM | Regional

  1

  Un tir încărcat cu legume şi fructe s-a răsturnat în această dimineaţă, pe şoseaua de centură a Lugojului. În urma incidentului, autotrenul s-a defectat, după cum au constatat de angajaţii unei firme care se ocupă cu operaţiuni de ridicare ale autovehiculelor avariate, potrivit lugojinfo.ro.

  Zeci de tone de fructe şi legume au fost scoase din interiorul tirului, care trebuie să fie tăiat în mai multe bucăţi pentru a fi scos din şanţ. Potrivit spuselor şoferului, acesta a încercat să evite un alt tir ce venea din sens opus şi care s-a angajat în depăşire fără să se asigure, astfel că a intrat în şanţul de pe marginea drumului. Tirul a plecat din Craiova şi mai avea puţin până la destinaţia din Arad, unde trebuia să transporte marfa.

  Autotrenul va trebui să fie ridicat cu o macara de mare tonaj, ceea ce ar putea creea probleme din punct de vedere al traficului în acea zonă.

  FOTO și TEXT: pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.