Transporturile de marfă, verificate pe drumurile județene de polițiști

  de Special Arad | 4 iunie 2020, 12:46 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului Rutier împreună cu reprezentanți ai Consiliului Județean Arad, cu echipament mobil de cântărire, au desfășurat, între orele 05:00 – 07:00, o acțiune pe raza județului, pe D.J. 682 Zăbrani – Lipova, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă legislația privind transportul de marfă.
  Au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale conform O.G. 43/1997, pentru depășirea tonajului, în valoare totală de 12.000 de lei.
  Activitățile vor continua și în perioada următoare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.