joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Transportau ilegal material lemnos

  de Special Arad | 21 noiembrie 2016, 3:58 PM | Urmăriți

  0

  Polițiștii orașului Ineu au depistat, ieri, în trafic, două trasporturi ilegale de material lemnos.

  La data de 20 noiembrie, polițiștii au desfășurat în trafic o acțiune cu efective mărite, în urma căreia, pe DN79 A, pe raza localității Ineu, a fost depistat un tânăr de 25 de ani, din Sintea Mare, în timp ce transporta cu o autoutilitară, aproximativ 1,2 metri cubi lemn de foc de diferite specii (fag, gorun, tei, carpen și cer) fără a deține aviz legal de însoțire.

  A mai fost depistat pe DN79 A, pe raza localității Bocsig, un bărbat de 42 de ani, din Chișineu Criș, în timp ce transporta cu o autoutilitară aproximativ 2,7 metri cubi lemn de foc din speciile salcam, cer, anin si frasin, fără a deține aviz legal de însoțire.

  În ambele cauze, conform legii 171/2010, conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, atât materialul lemnos cât și mijloacele utilizate pentru transport.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.