joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Transporta ilegal lemne, între Neudorf și Zăbrani

  de Special Arad | 14 septembrie 2022, 5:15 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Comunicat. Polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au depistat, pe D.J. 682, între Neudorf și Zăbrani, un bărbat de 33 de ani, din județul Timiș, în timp ce transporta cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă aproximativ 18 metri cubi de material lemnos din speciile fag și gorun, cantitate care nu corespundea cu cea înscrisă în avizul de însoțire.

  Materialul lemnos a fost predat Ocolului Silvic Lipova, iar ansamblul rutier a fost reținut. În continuare se efectează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase în volum de peste 10 m.c. neînsoțit de documenete specifice de transport din care să rezulte cu certitudine legalitate provenienței acestora, conform Legii 46/2008.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.