Transport ilicit cu 28 de biciclete şi 9 cadre de bicicletă, oprit de poliţişti

  de Special Arad | 5 august 2014, 3:29 PM | Urmăriți | Vladimirescu

  0

  Poliţiştii de la Poliţia Comunală Vladimirescu au depistat şi oprit în trafic, ieri, un transport ilicit cu 28 de biciclete şi 9 cadre de bicicletă.

  Poliţiştii au depistat în trafic pe DN 7, în localitatea Vladimirescu, un bărbat de 34 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, care a transportat cu o autoutilitară 28 de biciclete şi 9 cadre de bicicletă, achiziţionate din Franţa în scopul comercializării, fără a deţine documente legale de provenienţă pentru acestea.

  Conform Legii nr. 12/1990, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 500 de lei, întreaga marfă transportată fiind reţinută în vederea confiscării.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.