Tramvaiul de Ghioroc, ridicat cu macaraua. Ce s-a întâmplat cu călătorii?

  de Lucian Dănilă | 6 august 2020, 7:51 PM | Știri Arad

  0

  Tramvaiul care circulă pe ruta Arad – Ghioroc a avut parte de un incident la intrarea în localitatea Cicir, în această seară în jurul orei 18. Se pare că a deraiat și a fost nevoie de o macara pentru a-l repune pe linie.

  Cei de la Compania de Transport Public au încercat să rezolve cât mai repede această problemă astfel încât călătorii să nu aibă prea mult de suferit. În locul tramvaielor, până la remedierea situației, a fost trimis un autobuz.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.