Tramvaiele și autobuzele nu vor mai circula sâmbăta și duminica! CTP Arad va schimba, de marți, programele de circulație

  de Dan Lazăr | 23 martie 2020, 6:53 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  În zilele de sâmbătă și duminică se suspendă întregul program de circulație al mijloacelor de transport public urban efectuat cu tramvaiele și autobuzele Companiei de Transport Public (CTP) Arad.

  CTP Arad mai aduce la cunoștința publicului călător faptul că programele de circulație pentru tramvaie și autobuzele urbane au fost actualizate și vor intra în vigoare începând cu data de 24.03.2020. Acestea pot fi consultate la adresa http://ctparad.ro. Majoritatea traseelor vor fi deservite, după ora 17.00, de către un singur tramvai pe oră.

  De asemenea, se prelungește, cu 30 de zile după ridicarea stării de urgență, valabilitatea la următoarele de tipuri de gratuități: legitimațiile pentru copiii preşcolari, elevii ciclului primar şi gimnazial, elevii ciclului liceal şi postliceal, care frecventează unităţile de învăţământ de pe raza municipiului Arad; legitimațiile pentru pentru studenţii din învăţământul superior acreditat/autorizat, curs de zi, care studiază pe raza municipiului Arad; legitimațiile pentru persoanele cu vârsta de peste 70 de ani, cu domiciliul sau reşedinţa în municipiul Arad; legitimațiile pentru pensionarii cu un venit lunar mai mic de 1200 lei cu domiciliul sau reşedinţa în municipiul Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.