sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Tramvaiele vor circula mai rar, începând de luni

  de Special Arad | 3 iulie 2021, 11:24 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Compania de Transport Public (CTP) Arad anunță actualizarea programului de circulație al tramvaielor, ce va intra în vigoare de săptămâna viitoare, începând cu data de 05.07.2021. Modificările nu aduc însă vești bune celor care călătoresc des cu tramvaiele.

  Schimbarea programului înseamnă, în majoritatea cazurilor, mărirea timpului de așteptare în stații.

  Singurele linii de tramvai ale căror orar nu s-a schimbat sunt Linia 1B (Făt Frumos – Zona Industrială Vest), Linia 6 (Gai – Boul Roșu) și Linia 9 (Făt Frumos – Combinatul Chimic).

  NOUL PROGRAM COMPLET poate fi consultat AICI, urmând ca din data 05.07.2021 să fie vizibil în meniul site-ului ctparad.ro (unde deocamdată se găsește programul vechi).

  În comunicatul postat în cursul zilei de ieri pe site-ul ctparad.ro, compania nu a menționat nici motivul modificărilor și nici dacă este vorba doar de programul de vară. Cert e că vor fi afectate mai multe linii de tramvai, cele mai circulate, de altfel, iar călătorii vor fi nevoiți să aștepte și mai mult în stații.

  De exemplu, pentru Linia 3, din stația Făt Frumos către Aradul Nou, în loc de trei sau patru până la șase tramvaie într-o oră, vor fi în medie doar minim două și maxim patru în zilele lucrătoare. În schimb, în cazul tramvaiului cu numărul 3, orarul nu s-a schimbat semnificativ în zilele de sărbătoare (după cum se poate observa în imaginea comparativă de mai jos).

  orar nou vechi tramvai nr 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.