Tramvaiele 7 și 18b nu mai circulă spre Micălaca, de marți. Pasagerii vor beneficia de autobuze în zonă

  de Special Arad | 3 august 2020, 12:39 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Compania de Transport Public Arad anunţă publicul călător că, începând cu data de 4 august, din cauza unor lucrări la liniile de tramvai, se suspendă circulația tramvaielor de pe liniile 7 și 18b pe tronsonul Uzina Electrică – Renașterii – Careffour (fost Billa).
  Urmare a acestui fapt, vor avea loc următoarele modificări:
  ♦tramvaiele vor fi înlocuite de autobuze care vor circula pe ruta Podgoria – Renașterii – Careffour (fost Billa) și vor opri în vecinătatea stațiilor de tramvai.
  ♦liniile 7 și 18b vor avea capăt de linie Careffour (fost Billa).
  ♦liniile 9, 11, 12 vor circula pe tronsonul Careffour (fost Billa).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.