Tramvai, vai! Zeci de călători blocați pe caniculă de un vatman dus… la cumpărături

  de Mihai Todoca | 23 iunie 2016, 10:41 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Video

  1

  Știri Arad. Deși avea culoarea verde pentru tramvai, un vatman și-a oprit, ieri, „mașinuța” între stații, de parcă ar fi fost primită de la mama lui. Motivul este incredibil: pentru a-și face cumpărăturile la care l-a „supus” nevasta lui.

  S-a întâmplat înaintea stației de la Lebăda și nu e prima oară când un vatman își rezolvă treburile personale în timpul serviciului. Au mai fost cazuri când aceștia au oprit, tot între stații, pentru a se duce la bancomat sau după țigări.

  În același timp, este cunoscut că vatmanii se plâng de salarii, ajungând recent să facă și o grevă în sensul acesta.
  Dar, totuși, oare ce s-ar fi întâmplat dacă vatmanul avea amantă și aceasta l-ar fi chemat de urgență, fiind singură acasă?…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.