marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie pe Augustin Doinaș! Doctorul Ghiță Ban a fost strivit de un copac care i-a căzut pe mașină

  de Lucian Dănilă | 30 iunie 2014, 6:02 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  6

  Furtuna care a lovit Aradul astăzi a provocat, din păcate, o tragedie. Un pom a căzut peste o mașină aflată pe strada Augustin Doinaș, în urmă cu puțin timp, lovind fatal în același timp șoferul autoturismului Volkswagen Passat gri, chiar în fața Școlii Generale nr. 4.

  Din informațiile pe care le deținem, redacția Special Arad este în măsură să anunțe că persoana decedată pe loc este doctorul veterinar Gheorghe (Ghiță) Ban, șef serviciu Siguranța Alimentelor în cadrul Direcției Sanitar-Veterinare.

  Un pom mai bătrân s-a rupt în timpul furtunii și a căzut chiar pe mașina victimei, ucigând-o pe loc. Din informațiile noastre, doctorul Ban a suferit o fractură de coloană cervicală.

  Strada a fost blocată mai bine de jumătate de oră. Pentru eliberarea victimei a intervenit Serviciul de descarcerare al ISU Arad, mai multe echipaje de poliție și pompieri sosind la fața locului.

  Vezi mai jos galeria foto de la fața locului!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dumnezeu să-l odihnească. L-am cunoscut. Nu e ciudat?! Arborii, pomii care nu ar trebui tăiați, ciuntiți și vânduți sunt rași iar cei care sunt un real pericol sunt lăsați. Clima s-a schimbat total. Ploaia nu mai e ploaie strălucitoare și caldă de vară ci tornadă devastatoare, vântul nu mai e adierea răcoroasă a serilor fierbinți ci vijelie și uragan. Totuși, un copac se vede dacă rezistă sau nu vântului puternic astfel că iei toate măsurile ce se impun pt a preveni o tragedie. Nu toate se pun cu ceasul rău, soarta, așa i-a fost datul. Da. Așa a fost să se termine, brusc și urât dar asta nu înseamnă că trebuie lăsat totul la mâna destinului. Modul în care îți trăiești existența, chiar și felul în care ți-o termini e – în cea mai mare parte – opera ta…

   +12 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.