duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie pe Arad – Curtici! A murit strivit de TIR!

  de Lucian Dănilă | 23 mai 2014, 2:09 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Un bărbat în vârstă de 43 de ani a murit în această dimineață pe Drumul Județean 792, dintre Arad și Curtici. Accidentul s-a produs la câțiva metri distanță de parcarea Pito Trans, iar victima a murit după ce a fost strivit sub capul tractor al unui TIR.

  „Nu am văzut niciodată un asemenea accident! Efectiv se mai vedea doar spatele mașinii. E un Citroen Xsara și efectiv a intrat cu totul sub TIR. Cred ca șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens iar cel cu Citroenul s-a trezit cu el în față și nu l-a mai putut evita”, spune unul dintre martorii accidentului.

  La fața locului a sosit și echipajul de la descarcerare, șoferul decedat fiind scos cu greu din mașină. Tot martorul citat mai sus ne-a spus că la sosirea echipajului SMURD, șoferul mașinii Citroen mai era încă în viață, dar a murit imediat după aceea.

  Circulaţia pe DJ 792 a fost oprită mai mult de o oră.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.