Tragedie la un parc de distracții din Danemarca! O fată de 14 ani a murit în urma unui accident. Este a doua oară când se întâmplă

  de - | 14 iulie 2022, 10:47 PM | Internaţional

  0

  (foto: twitter)

  O fată în vârstă de 14 ani din Copenhaga a decedat într-un ”accident tragic” de roller coaster în Aarhus, al doilea oraş ca mărime din Danemarca, a anunţat poliţia, relatează BBC

  Accidentul din parcul tematic Tivoli Friheden s-a produs când o parte din vagonul din spate al roller coaster-ului Cobra s-a desprins, a declarat directorul parcului pentru presa locală.  Partea din spate s-a rupt şi atârna în spatele trenului”, a declarat Henrik Ragborg Olsen pentru TV2.  Poliţia investighează cauza accidentului.  Un părinte care vizita parcul împreună cu cei trei copii ai săi a declarat pentru cotidianul danez Arhus Stiftstidende că s-a auzit o bubuitură puternică în parc când a avut loc incidentul.  Ei au văzut părţi ale vagoanelor desprinse de roller coaster şi trecătorii strigau în apropiere.

  Un băiat de 13 ani s-a rănit la mână în urma incidentului, a mai precizat poliţia.  Parcul tematic a fost evacuat şi închis pentru restul zilei, a adăugat poliţia.  Roller coaster-ul, care are o lungime de 400 de metri, numit Cobra, atinge viteze de până la 70 km/h, potrivit site-ului oficial al parcului.  Accidentul de joi nu este primul de acest tip. În 2008 – la scurt timp după inaugurarea parcului – un vagon s-a desprins din roller coaster, iar incidentul s-a soldat cu patru răniţi.

  Citeste mai mult: adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.