sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie la Școala Generală Nr. 22 din Micălaca! Iulia, o elevă premiantă, a pierdut lupta cu viața

  de Special Arad | 14 iulie 2016, 3:21 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  Știri Arad. Un anunț apărut azi a întristat tot colectivul Școlii Generale Nr. 22 din Micălaca. Este o tragedie. Iulia R., una dintre cele mai bune eleve ale școlii, premianta clasei, a pierdut lupta cu viața după câteva luni foarte grele pentru ea, pentru familia ei, pentru toți cei care o cunoșteau. Iulia a fost victima unui grav accident rutier care a avut loc în urmă cu mai bine de jumătate de an. Toti colegii ei și-au înnegrit fotografiile de profil, fiind foarte uniți și marcați de tragedie.

  Frumoasa fetiță a avut răni grave în urma accidentului și, după șapte luni de luptă pentru viață, a ei, a părinților, a medicilor, a tuturor, Iulia nu a mai rezistat…

  În urmă cu un an, în 18 iunie, îi mulțumea dascălului pentru premiul obținut, iar textul scris de Iulia arată frumusețea acestui copil.

  oana 2 ok

  Acum, la un an distanță, anunțul e cutremurător:

  „O veste foarte tristă m-a cutremurat până în adâncul sufletului: draga şi iubita mea elevă IULIA, cea cu care D-zeu a fost foarte generos…frumoasa, ambițioasa, joviala, premianta clasei…a pierdut bătălia pe care a dus-o de un timp, o bătălie din care am crezut cu tărie că va ieşi învingătoare (ca întotdeauna)…. D-zeu însă a hotărât altceva, a dorit ca ea să le zâmbească îngerilor, să fie ea însăşi un înger.

  De acum, draga mea Iulia, învățăturile pe care m-am străduit să ți le transmit în cei 4 ani minunați, le vei împărtăşi poate îngerilor, iar zâmbetul tău, buna creştere şi farmecul tău aparte vor lumina Împărăția Cerurilor. D-zeu să aibă grijă de suflețelul tău nevinovat şi să îl aşeze de-a dreapta Sa.

  Cuvintele sunt puține şi sărăcăcioase pt. a putea exprima o astfel de pierdere imensă….echipa cea unită va fi mult mai săracă….

  Drum bun printre îngeri, copil special!”

  Așa cum se vede în text, Iulia a fost un copil special. Era premianta clasei, era jovială, ambițioasă și frumoasă, era o colegă minunată și un copil extraordinar pentru părinții și fratele ei.

  Dumnezeu să o ierte!

  FOTO: facebook.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Minunat inger , nu imi vine sa cred ca la aceasta varsta rafinata ne-ai parasit ! Copil special ne-ai luminat vietiile cu un zambet , nu inteleg de ce Domnul te-a luat chiar acum de langa noi ! stiind ca nu voi mai avea ocazia sa iti vad zambetul , ocazia sa te imbratisez , nu imi pierd cumpatul stiu ca am ocazia sa te port INCA VIE la mine in suflet ! Toti ne-am fi dorit sa nu te duci asa de repede ingeras ! Am fii vrut ca simplul cuvant ” ingeras ” sa fie doar un alint …. Iti duc dorul atat de mult !Abeastept ca intr-o buna zi sa te revad si sa te strang in brate ! Stiu ca ne vei pazi de acolo de sus …. sa ne veghezi … draga Iulia te iubim nemarginit !! NE VEI RAMANE IN SUFLET DRAGA IULIA !!!! DOMNUL SA TE IERTE !

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.