Tragedie la Rădești! Mihaela, soția preotului Dan Gaiță, s-a stins din viață la doar 22 de ani

  de Lucian Dănilă | 27 November 2021, 3:00 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Mihaela Valentina Gaiță s-a stins din viață la doar 22 de ani, iar comunitatea din Rădești este răvășită de această veste, Mihaela fiind soția preotului din localitatea arădeană, Dan Gaiță.

  Intubată aproape o lună de zile, transferată apoi în Ungaria, Mihaela a pierdut lupta cu virusul Covid-19. Absolventă a școlii Postliceale Sanitare din Arad, Mihaela era căsătorită de doi ani cu preotul Dan Gaiță, preot paroh la Parohia Ortodoxp Rădești din județul Arad.

  „30 IUNIE 2019!!!! ZIUA, LUNA ȘI ANUL în care noi doi ne-am unit sufletele și am devenit una în tot ceea ce facem!
  A fost cea mai frumoasa zi din viața mea, printre multele pe care le avem, și nu pot să cred că au trecut deja doi ani… Doi ani în care am trecut prin bune, prin rele, în care visul nostru a fost îndeplinit, acela de a fi preot și a trai în parohia pe care o păstorești..
  Doi ani minunați alături de tine, dragul meu soț!
  Îți mulțumesc mereu ca ești lângă mine, ca ne ajutam reciproc și trăim într-o armonie zi de zi!”, a scris la data de 30 iunie Mihaela Gaiță pe contul ei da Facebook.

  „Draga mea soție ai plecat dintre noi, te voi iubi veșnic scumpa mea. Dumnezeu să te odihnească cu îngerii cărora le cântai imnuri de slavă! Vei rămâne veșnic soția mea dragă și eu soțul tău drag! Dragostea nu cade niciodată!”, a postat azi noapte preotul Dan Gaiță, la câteva clipe după ce Mihaela s-a stins din viață.

  „Întreaga comunitate o plângem și suntem alături de familia îndurerată și greu încercată la pierderea celei care a fost preoteasa Gaita Valentina Mihaela, care ne-a părăsit mult prea devreme!
  Ne va lipsi atât ea cât și vocea ei care ne încânta cu frumoasele și deosebitele pricesne! O vom păstra veșnic vie în gândurile și sufletele noastre!
  Dumnezeu să o odihnească în pace! Cu profundă îndurerare,
  Primarul dumneavoastră, Emilia Ignișca”, a scris primarul comunei Târnova, Emilia Ignișca, Mihaela fiind originară din Târnova.

  Drum lin printre îngeri, Mihaela Valentina Gaiță!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.