luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie la CET Arad! Cristina Alexa, administratorul bazei sportive, a murit la 45 de ani

  de Tudor Bogdan | 27 august 2015, 9:36 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  O nouă tragedie a lovit comunitatea arădeană. Cristina Alexa, cea care ani de zile a fost administrator al bazei sportive CET Arad – cea de lângă podul de cale ferată dintre Micălaca și Subcetate – s-a stins din viață la doar 45 de ani.

  „Era o femeie minunată. Era frumoasă, atât când te uitai la ea dar mai ales când reușeai să o cunoști. Avea o energie debordantă. Femeia asta nu a spus niciodată: sunt obosită. Dumnezeu să o ierte!”, spune o apropiată a Cristinei Alexa.

  Totul a plecat în urmă cu două luni. Cristina era o bunică fericită, după ce fiica ei Adina a adus-o pe lume pe Silvana. Se întâmpla în luna august a anului trecut. În luna iunie, Cristina Alexa stătea la plajă, la fel ca și în multe alte zile. Durerile de cap însă nu îi dădeau pace. S-a dus la un contol medical și verdictul a fost crunt: cancer…

  A luptat cu boala, dar ieri dimineață, inima ei a încetat să mai bată. În urmă cu aproape două săptămâni a mai apucat ziua de naștere a nepoatei sale, Silvana, care împlinise un an. A fost prima și ultima zi de naștere a Silvanei pe care a mai prins-o Cristina în viață.

  „Este incredibil cum e viața asta. Astăzi ești sănătos și vesel, și peste două luni nu mai e nimic din tine…”, spune un alt apropiat al cristinei, șocat de dispariția ei.

  cristina alexa 1

  FOTO: facebook.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.