sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie într-o familie din Timișoara: copilul de 14 ani a murit, după ce un copac a strivit mașina în care se afla

  de Andrada Bobiș | 5 februarie 2023, 11:47 AM | Regional

  0

  (foto: ISU CS)

  Durere fără margini într-o familie din Timișoara care și-a pierdut copilul în vârstă de 14 ani, sâmbătă când se întorceau de pe Semenic, iar în clipa fatidică, un arbore a căzut peste autoturismul aflat în mișcare, în care aceștia se aflau.
  Copilul a suferit răni grave, fiind găsit inconștient de către medicii de pe SMURD care au sosit de urgență la locul tragediei. Băiatul a fost transportat la spital, însă din nefericire a pierdut mult sânge, iar inima lui a încetat să mai bată, fiind declarat decesul.
  Și tatăl copilului a fost grav rănit și este internat în aceste momente la spital, iar mama care a suferit un adevărat șoc în urma acestei tragedii se află sub supravegherea medicilor.
  „În urma accidentului, sunt transportate la spital trei persoane. „În mașină se aflau patru persoane, din care au fost transportate la spital trei: un minor de sex masculin (găsit inconștient) și părinții acestuia, cu atac de panică. Se acționează pentru eliberarea carosabilului și reluarea traficului”, au transmis ISU Caraș-Severin, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.