Tragedie în Marea Egee: 34 de imigranţi, printre care patru bebeluşi şi 11 copii, s-au înecat (Video)

  de - | 14 septembrie 2015, 7:12 AM | Internaţional

  0

  Cel puţin 34 imigranţi extracomunitari, printre care patru bebeluşi şi 11 copii s-au înecat duminică, în Marea Egee, după ce ambarcaţiunea cu care încercau să ajungă în Grecia s-a scufundat în condiţii de furtună, afirmă surse citate de AFP.
  Naufragiul a avut loc duminică dimineaţă în sud-estul Mării Egee în largul insulei greceşti Farmakonisi, situată la 15 kilometri de coastele turceşti, după naufragiul ambarcaţiunii care transporta peste 100 de migranţi, potrivit unui nou bilanţ, citat de France Presse.
  O ambarcaţiune care transporta imigranţi s-a scufundat în contextul valurilor mari şi a vântului puternic. Patru bebeluşi şi 11 copii — şase băieţi şi cinci fete — figurează printre cele 34 de victime de pe ambarcaţiunea care transporta 112 migranţi, scrie agenţia APA. Garda de coastă a salvat 68 de migranţi, alţi 29 înotând până pe insula Farmakonisi. Pe de altă parte, operaţiunea de căutare a cinci persoane, între care patru copii, dispărute sâmbătă în apropiere de insula Samos, din estul Mării Egee, nu a dat niciun rezultat până în prezent.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.