luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie imensă în familia fostului manager al Filarmonicii Arad, Dorin Frandeș. Fiica acestuia, Anca, a murit în urma exploziei din propriul apartament

  de Special Arad | 15 iulie 2019, 11:17 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  În urmă cu zece zile a avut loc o explozie în apartamentul din centrul Aradului, pe strada Iulia Maniu, în care Anca Frandeș (31 de ani), fiica fostului manager al Filarmonicii Arad și al cadrului universitar, dr. Corina Frandeș, locuia. Aceasta, în 5 iulie 2019, în urma exploziei, a fost transportată de urgență cu SMURD-ul la București, suferind arsuri grave pe aproape 90% din corp.

  Timp de o săptămână doctorii au făcut tot posibilul să o salveze, însă nu a mai putut fi salvată. Anca Frandeș a pierdut lupta cu viața. Familia îndoliată a anunțat astăzi pe rețeaua de socializare Facebook: „Anca noastră a plecat într-un loc mai bun!”.

  În 5 iulie 2019, ISU ne transmitea următoarele informații: „Arad, bulevard Iuliu Maniu, acumulare de gaz in apartament urmata de explozie fără incendiu. Explozia s-a produs în momentul în care proprietara, 31 de ani, și-a aprins o țigară. Au fost alocate forțe ale Detașamentului de Pompieri Arad, 2 autospeciale de stingere, 1 Autospeciala de lucru și salvare de la înălțime, 1 Autospecială SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, au găsit o femeie cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului, în viață. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD. A fost anunțat de către Dispeceratul ISU, distribuitorul de gaz de energie electrica și Inspecția în construcții. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor”. Ulterior, după evaluarea medicilor, se constatase că arsurile se întindeau la aproximtiv 90%.

  În urma acestei tragedii a rămas băiețelul ei, de 8 ani și jumătate, a cărui tată locuiește în Italia, dar care îndată ce Anca a ajuns la București, a stat alături de ea în spital.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.