Tragedie aproape de Arad! A murit la 42 de ani după ce s-a împușcat în cap cu propria armă

  de - | 9 decembrie 2019, 9:54 AM | Regional

  0

  Tragedie în localitatea bihoreană Bicaci, unde un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit de soţia sa împuşcat. Bicaci este o localitate apropiată de Salonta, nu departe de granița dintre județele Arad și Bihor.

  Totul s-a întâmplat duminică în jurul orei 14, în casa victimei.

  Din primele date, se pare că bărbatul îşi curăţa arma cu care fusese la o partidă de vânătoare, când aceasta s-a descărcat, rănindu-l foarte grav în zona capului și provocându-i decesul pe loc.

  Din informaţiile ziarului, partida de vânătoare ar fi fost una legală, victima ar fi avut permis de port-armă, şi, de asemenea, puşca ar fi fost deţinută legal.

  Citește mai multe detalii cu click aici

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.