marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Traficul pe două străzi din municipiu va fi afectat datorită unor lucrări la rețeaua de apă

  de Special Arad | 26 martie 2021, 11:28 AM | Știri Arad

  0

  Începând cu ziua de ieri, în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, se execută lucrări la reţeaua de apă potabilă DN500 pe strada Meşterul Manole, tronson cuprins între strada Calea Aurel Vlaicu şi intersecţia cu strada Corbului.

  În urma şedinţei din data de 22.03.2021, Comisia de Sistematizare a Circulaţiei a avizat favorabil solicitarea Antreprenorului de a executa lucrări prin săpătură deschisă în perioada 23.03.- 30.04.2021.

  Programul de lucru se va derula după cum urmează :

  • de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 18:00, cu restricţionarea accesului pe o bandă a sensului de mers, cu devierea traficului rutier semnalizată corespunzător, pe o lungime de aproximativ 30-50 m, pe tronsoane succesive până la capătul tronsonului, redând traficului zonele deja reabilitate, şi
  • în zilele de sâmbătă şi duminică, interval orar 18:00 – 08.00, cu restricţionarea accesului pe o bandă a sensului de mers, cu devierea traficului rutier semnalizată corespunzător, pe o lungime de aproximativ 10

  Antreprenorul lucra cu două echipe în paralel, fără a afecta, în primă fază, intersecțiile de drumuri şi nici căile de acces al societăţilor comerciale din zona.

  Reamintim faptul că acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului major, la o valoare de 20.106.492,23 LEI şi prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă pe următoarele străzi: Corbului, Calea Aurel Vlaicu, Făt-Frumos, I.C. Brătianu, Mărţişor, Meşterul Manole, Războieni, Milcov, Bvd. Revoluţiei, Calea Iuliu Maniu şi Calea Radnei.

  Contractul de lucrări CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

  Pentru mai multe informaţii legate de proiect, vă invităm să accesaţi următorul link: http://proiecte.caarad.ro/poim1/.

  Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.