Trafic restricționat pe strada 1 Decembrie, timp de o lună

  de Special Arad | 11 iulie 2019, 11:42 AM | Știri Arad

  0

  Traficul rutier va fi restricționat până la sfârșitul lunii pe strada 1 Decembrie 1918, urmare a debutului lucrărilor de montare a unor noi corpuri de iluminat stradal demarate astăzi de Elba – Com S.A. Direcția Generală a Poliției Locale Arad le aduce la cunoștință conducătorilor auto faptul că, în intervalul 10-31 iulie 2019, între orele 9.00 – 14.30, traficul va fi închis total pe porțiunea de drum cuprinsă între Bulevardul Revoluției și Bulevardul Decebal.

  Menționăm că într-un viitor apropiat, Primăria Arad intenționează chiar să facă pietonală această stradă, dat fiind faptul că traficul nu este foarte mare, că e o zonă cu restaurante și cu două hoteluri în imediata vecinătate (Continental și Aradul).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.