Trafic restricționat pe Calea Timișorii. Șoferii vor fi nevoiți să folosească rutele alternative

  de Special Arad | 18 septembrie 2021, 11:44 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Google Maps)

  „Ruga de Hramul Bisericii Catolice Aradul Nou” va restricționa circulația pe Calea Timișorii duminică, 19 septembrie 2021.

  Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a tradiționalei sărbători, Forumul Democrat al Germanilor Arad a înaintat o solicitare Comisiei de Sistematizare a Circulației care a fost avizată favorabil.

  Astfel, duminică dimineața, la ora 9.00 participanții își dau întâlnire pe Calea Timișorii nr.40. 

  La 9:30 vor începe defilarea spre Biserica Catolică din Aradul Nou.  

  Recepția de la ora 11.00, găzduită de casa parohială, va fi urmată de defilarea perechilor prin Aradul Nou, după următorul traseu: Biserica Catolică din Aradul Nou-Calea Timișorii-str. Ștefan cel Mare-str. Caransebeș-str. Zimbrului-str. A.M. Guttenbrunn-str. Cibinului-str. Castanilor-str. Popa Șapcă-Liceul Teoretic A.M. Guttenbrunn-Calea Timișorii nr. 40. 

  Începând cu ora 16.00 până la 20.00 pe platoul cu parcarea din fața clădirii CEC se va desfășura tradiționalul program cultural.  

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.