Disperarea mamei Amaliei, o gimnastă medaliată cu aur:„ Copilul meu m-a anunțat azi, printr-un sms, că, dacă nu vin s-o iau, se aruncă de la geam”

  de - | 25 septembrie 2022, 11:50 AM | Naţional

  0

  (foto: facebook)

  Sportiva a cucerit în luna august o medalie de aur la sol și o medalie de bronz la bârnă la Campionatul European de la Munchen.

  Amalia Puflea are 15 ani și se află la Deva, unde este antrenată de fosta campioană Gina Gogean și de Lucian Sandu, doi antrenori cu experiență.

  Conform spuselor mamei sportivei, Amalia i-ar fi trimis acesteia un sms în care i-ar fi spus că dacă nu vine să o ia se aruncă de la geam.

  ”Problemele au început de când domnii antrenori au început să se poarte foarte urât cu majoritatea fetelor, nu știu dacă și ceilalți părinți au curajul să vorbească.

  Cert e că eu am ajuns la limită… Nu se poate așa ceva! Copilul meu m-a anunțat azi, printr-un sms, că, dacă nu vin s-o iau, se aruncă de la geam… Au început să vorbească urât cu ea, s-a ajuns la bătăi… Am vorbit cu fata mea și a zis că ea nu se mai simte confortabil acolo și am cerut transferul la Dinamo. O presează din toate punctele de vedere.

  Mai multe detalii AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.