miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Trafic crescut la Nădlac și Nădlac II. Timpul de așteptare este de câteva ore

  de Andreea Daniela B. | 18 august 2022, 5:21 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Plin sezonul estival se simte și la vamă. Românii vin și pleacă din țară într-un număr extrem de mare,  astfel câ timpii de așteptare de la Nădlac și Nădlac II au crescut considerabil față de o zi obișnuită.

  Având în vedere faptul că ne aflăm în plin sezon estival,  în prezent se înregistrează un trafic crescut în punctele de frontieră Nădlac și Nădlac II. În acest sens,  au fost dispuse măsurile aflate în competența instituției pentru fluidizarea traficului de persoane și mijloace de transport.  A fost suplimentat personalul Poliției de Frontieră care își desfășoară activitatea la controlul documentelor și arterele de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere. În prezent,  în PTF Nădlac II care este cel mai tranzitat punct de frontieră se lucrează pe 9 artere pe sensul de ieșire din țară, iar în PTF Nădlac se lucrează pe 2 artere la ieșirea din țară.  Recomandăm tranzitarea și altor puncte de frontieră, precum cele de la Vărșand sau Cenad, unde în momentul de față timpul de așteptare este de 10 minute,  ori PTF Turnu unde se așteaptă aproximativ 30 de minute pentru efectuarea formalităților„,  transmite Andei Alexandru Dincă,  purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.