miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tradiționala acțiune a polițistilor arădeni s-a lăsat cu peste o sută de sancțiuni. Câte permise de conducere au fost retrase

  de Special Arad | 27 iunie 2023, 1:00 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
  Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 109 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 52.200 de lei, din care 37 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.
  Au fost reținute 11 de permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.
  Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.