Update Tradiția verii la Arad! Groapa de gunoi a municipiului, în flăcări

  de Mihai Todoca | 24 June 2022, 6:04 PM | Știri Arad

  0

  A devenit deja o tradiție la Arad, ca în fiecare vară,  groapa de gunoi a municipiului să ia foc. Acum incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 700 de mp, iar mai multe echipaje de pompieri sunt deja la fața locului.

  Detașamentul Arad cu AT5003 IVECO, cu trei subofițeri și doi soldați, iar in sprijinul lor au mai venit încă o autospecială cu apă si spumă, un echipaj SMURD si 4 Subofițeri.

  Intervenția este in dinamică, anunță cei de la ISU.

  Pentru optimizarea misiunii de răspuns, în sprijinul pompierilor este dislocată încă o autospecială de stingere, din cadrul Detașamentului Ineu.

  Totodată, intervin în sprijin si două autospeciale de la SVSU Covăsânț și Zădăreni.

  Update – ora 20:30

  ISU Arad transmite că „după mai bine de două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat. Pe tot parcursul nopții va rămâne la fața locului o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu echipajul aferent, pentru a supraveghea zona afectată de flăcări și a identifica posibile focare ascunse. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.