duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un tractor a luat foc la o fermă din Turnu

  de Special Arad | 22 februarie 2024, 3:40 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Un tractor a luat foc, astăzi, la o fermă din localitatea Turnu, pompierii arădeni fiind solicitați pentru stingerea flăcărilor. În momentul sosirii pompierilor, utilajul agricol ardea violent. S-a stabilit că incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric.

  Astăzi, în jurul orei 14:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit un utilaj agricol, la o fermă din localitatea Turnu. La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

  De asemenea, în sprijinul pompierilor militari arădeni au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Pecica. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent, prin ardere generalizată la nivelul întregului utilaj agricol. Incendiul a fost lichidat prompt, fără a se înregistra victime, utilajul fiind afectat în totalitate. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric”, au anunțat reprezentanții ISU Arad.

  Citește și: O casă din Sânmartin a luat foc

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.