miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO. Un tractor a luat foc pe câmp, în apropierea șoselei de centură a Aradului

  de Special Arad | 13 aprilie 2024, 3:35 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Un tractor aflat pe câmp, în apropierea șoselei de centură a Aradului a luat foc în această după amiază, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Utilajul agricol a ars în proporție de 90 la sută. Pompierii au stabilit că focul a pornit din cauza efectului termic generat de amplasarea necorespunzătoare a țevii de eșapament față de rezervorul cu combustibil.

  Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit în această după-amiază, în jurul orei 13:45, cu o autospecială de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un utilaj agricol – tractor – aflat pe câmp, în apropierea șoselei de centură a municipiului Arad. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregului utilaj agricol, cu degajări de fum. Incendiul a fost stins prompt, însă tractorul a fost afectat în proporție de 90 la sută. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic, generat de amplasarea necorespunzătoare a țevii de eșapament față de rezervorul cu combustibil”, a transmis ISU Arad.

  Video: ISU Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.