duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  „Toys for Joy” – eveniment distractiv în schimbul unor jucării donate copiilor nevoiași

  de Special Arad | 9 decembrie 2022, 12:18 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 18:00, Asociația A13 vă invită cu mic, cu mare la Sala de evenimente Imperial Ballroom Arad (Piața Olimp) pentru o mega petrecere caritabilă de Crăciun. Scopul evenimentului este strângerea prin donații a unor jucării și alte cadouri, cu ocazia sărbătorilor, pentru copiii nevoiași din Arad. Intrarea, tocmai din acest motiv, se face pe bază de donații de jucării.

  „Promitem muzică bună, activități fun şi pentru cei mici, socializare și muuuultă voie bună. Vino la Sala de evenimente Imperial Ballroom şi donează o jucărie pentru cei care nu au!”, anunță organizatorii.

  Recomandările și sfaturile Asociației A13 pentru participanți:
  – ar fi ideal să donați lucruri noi, dar acceptăm și cadouri folosite cu condiția ca acestea să fie în stare bună și complete;
  – dacă sunteți persoană juridică puteți realiza și donații financiare, astfel contribuiți la achiziția mai multor cadouri; pentru donații vă rugăm să ne contactați în mod direct;
  – dacă reprezinți o companie și dorești să implici și colegii, poți organiza o colectă pentru acest eveniment;
  – spune-le prietenilor și familiei tale și distribuie/repostează campania noastră pe rețelele sociale.

  „Toys for Joy” este un eveniment caritabil organizat de Asociația A13 împreună cu Asociația Vasile Goldiș – Cetatea Aradului, Asociația Preparandia, SmartFit Studio, SIS Events, în colaborare cu Bijuteria Gold Aztec, Klings – The Drinks, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” și sala de evenimente Imperial Ballroom Arad.

  Parteneri: Special Arad, mizu.ro, TV Arad și Radio Arad 99.1 FM.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.