Tornadă la Craiva! „O femeie a fost efectiv ridicată pe sus de vânt” (Foto)

  de Lucian Dănilă | 14 iulie 2019, 10:45 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Am primit pe adresa redacției mai multe fotografii realizate după ce o tornadă, spun localnicii, a lovit localitatea Craiva din nordul județului Arad astăzi în jurul orei 18.30.

  „A durat destul de puțin, iar câțiva oameni mi-au spus că o femeie a fost ridicată de vânt pe sus. A fost o tornadă, efectiv. Nu știu care este starea ei acum. A fost dusă la spital la Ineu și este posibil să fie mutată la Arad sau la Timișoara”, ne spune Camelia Mariș, medic în localitate.

  Se pare că astfel de fenomene sunt tot mai des întâlnite în ultima vreme.

  Vom reveni cu mai multe detalii după ce primi noi informații de la autorități.

  VEZI VIDEO CU CLIK AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.