sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tornadă în apropiere de Arad! Peste 20 de locuințe au rămas fără acoperișuri

  de - | 24 mai 2021, 8:11 AM | Regional

  0

  O puternică furtună, cu vânt puternic şi grindină, care s-a abătut duminică seara peste mai multe zone din Bihor a lăsat în urmă prăpăd, în special în Nojorid, unde într-o zonă a satului s-a format, povestesc martorii, o tornadă, care a distrus acoperişurile a peste 20 de locuinţe.

  Oamenii s-au mobilizat după ce vijelia a încetat şi s-au ajutat la repararea acoperişurilor, cei mai afectaţi primind ţigle de la preotul ortodox al satului şi de la o fermă din zonă. Cea mai afectată zonă din satul Nojorid pare să fi fost una cu 2-3 străzi situate la capătul dinspre Leş al localităţii. Furtuna, deşi n-a ţinut decât circa 15 minute, a lăsat în urmă prăpăd, scrie ebihoreanul.ro.

  Daunele sunt majore, circa 20-30 de case rămânând fără ţigle sau table pe acoperiș. Sătenii spun că nu grindina le-a pus la pământ, ci vijelia transformată într-o tornadă.

  După ce s-a potolit urgia, oamenii au făcut un lucru impresionant şi au sărit să se ajute unii pe alţii.

  Citește mai multe detalii cu click pe ebihoreanul.ro.

  FOTO: ebihoreanul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.