Topul contravențiilor comise de arădeni, întocmit de Poliția Locală

  de Special Arad | 4 August 2016, 12:18 PM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Poliția Locală Arad a realizat un „top” al contravențiilor pe care le-au săvârșit cetățenii arădeni, în decursul lunii iulie. Astfel s-a înregistrat un total de 586 de procese verbale încheiate.

  „Primii în clasament, cu 232 de procese verbale într-o singură lună, au fost șoferii care au staționat în locuri nepermise. Cu siguranță, de acum încolo, conducătorii auto depistați uzând de astfel de practici se vor gândi de două ori înainte de a coborî de la volan.

  Prietenii lui Bachus care au ales să își stingă setea pe domeniul public le-au făcut strânsă concurență șoferilor indisciplinați: 138 dintre însetați s-au ales, la rândul lor, cu procese verbale după ce „s-au răcorit” pe străzile orașului.

  Pe locul al treilea se regăsesc tot șoferii, de această dată cei din zona traficului greu. Nu au reușit să scape de ochiul ager al polițiștilor locali un număr de 73 de șoferi care au condus mașini de mare tonaj sperând că vor putea să tranziteze orașul fără a deține autorizație de acces.

  Pentru ca ocupanții primelor trei locuri să nu se simtă nedreptățiți, clasamentul nu se oprește aici. Cei 71 de agenți economici care au riscat să își conducă afacerile fără a-și face probleme pe tema lipsei autorizației sau a orarului de funcționare și au fost vizitați de polițiștii locali au fost, la rândul lor, atenționați cu procese verbale. Orașul nu a scăpat nici de cerșetorie. Dovadă stau cele 32 de procese verbale întocmite cerșetorilor care s-au întâlnit, luna trecută, cu polițiștii locali.

  Nu au respectat normele din domeniul disciplinei în construcții și au fost, la rândul lor, vizitați de polițiștii locali un număr de 19 arădeni. S-au întâlnit cu polițiștii locali și 13 dintre fumătorii care și-au aprins țigara în locuri nepotrivite. Și-au reamintit care le sunt îndatoririle și stăpânii câtorva patrupede. Pentru lipsa ustensilelor necesare curățării dejecțiilor( punga, respectiv recipientul cu apă) au primit procese verbale 6 dintre stăpânii câinilor din oraș, în vreme ce alți doi dintre aceștia au dat socoteală pentru că și-au lăsat animalele nesupravegheate”, se arată în comunicatul Poliției Locale Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ati ajuns si voi in pana de subiecte? Parca erau inutile comunicatele oficiale sau cele de la politia locala sint …utile? Asta nu-i topul contraventiilor ci al anenzilor date de politia locala. Nici o amenda la curatenie… Inseamna ca Aradul este un oras curat… Voi asa il vedeti?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.