TOP SA se pregătește să preia în administrare noua piață agroalimentară de pe strada Șirianu

  de Raluca Medeleanu | 17 septembrie 2020, 11:54 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  locația noii piețe, fotografiată în august

  După cum anunțam și la începutul lunii august, lucrările la noua piață agroalimentară de pe strada Ioan Rusu Șirianu (lângă Turnu cu Apă), loc în care vor fi mutați piețarii din actuala Piață a Catedralei, au ajuns la final. Acum, conform procedurilor legale, Primăria pregătește documentele pentru a da noua piață în administrarea TOP SA.

  TOP SA (Târguri, Oboare, Piețe) este instituția responsabilă de toate piețele publice din Arad, astfel că este mai mult o formalitate întocmirea și punerea la transparență a proiectului de hotărâre „privind aprobarea studiului de fundamentare și stabilirea formei de delegare a gestiunii serviciului public – Serviciul de administrare,întreţinere şi exploatare a Halei agroalimentare și teren situate în Arad, str.Ioan Rusu Șirianu nr. 6/A”.

  Totuși, cei interesați să studieze documentul și să ofere sugestii asupra conținutului acestuia, o pot face până la data de 3 octombrie, la registratura Primăriei Municipiului Arad. De asemenea, proiectul poate fi consultat și pe site-ul oficial al Primăriei Arad, www.primariaarad.ro , la secțiunea Activități normative – Transparență decizională – Proiecte de hotărâri.

  Iar în ceea ce privește locul care va rămâne gol în urma mutării pieței agroalimentare din Piața Catedralei, municipalitatea ne asigură că va fi reamenajat ca parc. Rămâne de văzut în cât timp se va realiza acest lucru și dacă, așa cum apare în proiecte – subsolul va găzdui o parcare sau nu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.