„Top Gun: Maverick” a depășit pragul de 1 miliard de dolari la box office. Este filmul cu cele mai mari încasări în 2022

  de - | 28 June 2022, 3:15 PM | Film | Pop Culture

  0

  Blockbuster-ul american „Top Gun: Maverick” a trecut de pragul de 1 miliard de dolari încasări în box office-ul mondial și a depășit „Doctor Strange 2”, devenind cel mai de succes film la nivel mondial în 2022. 522 de milioane de dolari pe piaţa nord-americană şi 484 de milioane de dolari în restul lumii sunt cifrele Top Gun 2, potrivit FilmNow.

  Pelicula marca Paramount Pictures și Skydance Media este prima din acest an și a doua din perioada COVID (după „Spider-Man: No Way Home” de la Sony, cu 1,9 miliarde de dolari) care atinge acest prag.

  Este și mai impresionant că „Maverick” a depășit acest prag fără a rula în cinematografele din China și Rusia, două piețe majore, notează Variety.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.