luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „Top Gun: Maverick” a depășit pragul de 1 miliard de dolari la box office. Este filmul cu cele mai mari încasări în 2022

  de - | 28 iunie 2022, 3:15 PM | Film | Pop Culture

  0

  Blockbuster-ul american „Top Gun: Maverick” a trecut de pragul de 1 miliard de dolari încasări în box office-ul mondial și a depășit „Doctor Strange 2”, devenind cel mai de succes film la nivel mondial în 2022. 522 de milioane de dolari pe piaţa nord-americană şi 484 de milioane de dolari în restul lumii sunt cifrele Top Gun 2, potrivit FilmNow.

  Pelicula marca Paramount Pictures și Skydance Media este prima din acest an și a doua din perioada COVID (după „Spider-Man: No Way Home” de la Sony, cu 1,9 miliarde de dolari) care atinge acest prag.

  Este și mai impresionant că „Maverick” a depășit acest prag fără a rula în cinematografele din China și Rusia, două piețe majore, notează Variety.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.