Top 100 al şcolilor de clasele V-VIII din Arad în anul 2020. Nicio surpriză pe podium: „Moise Nicoară”, „Preparandia-Dimitrie Ţichindeal” și Liceul Baptist „Alexa Popovici”

  de [email protected] | 1 iulie 2020, 7:02 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Imagine cu rol ilustrativ (foto: arhivă)

  După Topul colegiilor și liceelor din județul Arad în funcție de rezultatele parțiale de la BAC, prezentăm și școlile de clasele V-VIII din Arad cu cele mai bune rezultate în anul curent. Clasamentul de mai jos a fost alcătuit de Admitereliceu.ro, calculându-se media aritmetică pentru mediile de la Evaluarea Naţională ale tuturor elevilor din şcolile respective.

  Similar cu rezultatele parțiale la Bacalaureat, primele trei instituții arădene de învățământ în acest clasament sunt tot Colegiul Național „Moise Nicoară”, Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Ţichindeal” și Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” – în această ordine.

  În Top 10 se mai află Liceul Național de Informatică, Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, Colegiul Național „Vasile Goldiș”, Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu” și Şcoala Gimnazială „Avram Iancu”.

  Două școli din județ se află printre primele zece clasate, Şcoala Gimnazială Vârfurile (pe locul 8) și Şcoala Gimnazială Peregu Mare (locul 9), cea din urmă fiind „cu cântec” din punct de vedere statistic, având doar 2 (doi) elevi înscriși la examenul de Evaluare Națională.

  Iată clasamentul:

  Vezi clasamentul integral AICI.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.