joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Top 10 filme și seriale pe serviciile de streaming din România în luna septembrie

  de Special Arad | 5 octombrie 2022, 5:17 PM | Pop Culture

  0

  Data trecută am publicat clasamentele celor mai populare filme și seriale de pe serviciile de streaming din România în luna iulie și am declarat câștigător HBO Max în topul filmelor, iar în cazul serialelor Disney+, în funcție de numărul titlurilor în liste. Venim acum cu clasamentele lunii septembrie. Ele au fost realizate și de această dată de JustWatch.com, un ghid online de streaming cu peste 20 de milioane de utilizatori din 106 de țări, inclusiv România. 

  E de menționat și de această dată că filmele și serialele din listele de mai jos nu reprezintă efectiv audiența serviciilor de streaming, ci popularitatea titlurilor pe JustWatch.com, adică cele mai căutate filme și seriale pe platformă.

  Vom calcula și acum numărul titlurilor și mai puțin primele poziționări. Astfel, în topul filmelor e egalitate între HBO Max și Netflix, primul fiind inclusiv pe primul loc cu filmul „Elvis”, dar e de menționat și faptul că în prima săptămână a lunii octombrie, pe primul loc a urcat filmul „Blonde” (producție Netflix), potrivit JustWatch.com.

  După cum era de așteptat, în cazul serialelor, lupta s-a purtat între două prequel-uri ale unor dintre cele mai celebre francize din ultimele decenii: „The Lord of the Rings: Rings of Power” și „The House of the Dragon”, respectiv Prime Video și HBO Max. Prequel-ul serialului „Urzeala tronurilor” a avut două săptămâni în avantaj, primul episod fiind lansat pe 21 august 2022, dar pe de altă parte, prequel-ul trilogiei „Stăpânul inelelor” este mai „proaspăt” (primul episod: 1 septembrie 2022) și, momentan, serialul de pe Prime Video este câștigătorul, fiind pe primul loc în opțiunile românilor. În mod curios, în funcție de numărul titlurilor în clasament, tot Prime Video și HBO Max conduc cu câte patru. Declarăm, de aceea, egalitate și aici.

  FILME

  popular titles monthly 09 RO movie ALL ALL

  1. Elvis (HBO Max)
  2. Thor: Love and Thunder (Disney+)
  3. Pinocchio (Disney+)
  4. Blonde (Netflix)
  5. Top Gun (Netflix / HBO Max)
  6. Obsession (Netflix)
  7. The Invisibles (Netflix)
  8. Licorice Pizza (HBO Max)
  9. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (Prime Video / HBO Max)
  10. Predestination (Netflix / HBO Max)

  SERIALE

  popular titles monthly 09 RO show ALL ALL

  1. The Lord of the Rings: Rings of Power (Prime Video)
  2. The House of the Dragon (HBO Max)
  3. A Trip to Infinity (Netflix)
  4. Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story (Netflix)
  5. Rick and Morty (HBO Max)
  6. Un asunto privado (Prime Video)
  7. She-Hulk: Attorney at Law (Disney+)
  8. The Handmaid’s Tale (HBO Max)
  9. The Last Ship (Prime Video)
  10. Mom (HBO Max / Prime Video)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.