Tom Cruise refuză să își vadă singura fiică dintr-un motiv absurd

  de - | 5 octombrie 2018, 8:35 AM | Monden

  0

  Tom Cruise are o singură fiică biologică şi, cu toate acestea, nu doreşte să aibă nimic de-a face cu ea. Nu a mai văzut-o pe Suri de mai bine de cinci ani.

  E de notorietate faptul că Tom Cruise şi cea de-a treia lui soţie, actriţa Katie Holmes, n-au mai păstrat nici măcar o relaţie de prietenie după divorţ. Însă, e strigător la cer că cea care are de suferit în urma acestei decizii de separare este chiar fiica lor, Suri, acum în vârstă de 12 ani. Potrivit unei surse citate de publicaţia americană UsWeekly, Tom Cruise nu şi-a mai văzut fiica de mai bine de cinci ani şi asta strict din cauza lui. Chipurile, starul hollywoodian refuză să intre în contact cu fiica sa biologică de când a divorţat de mama ei. Iar motivul este unul absurd…

  Este vorba despre faptul că Suri nu face parte din biserica Scientologică, unde Tom Cruise este adept încă de când era căsătorit cu prima soţie, actriţa Mimi Rogers. Aşadar, Tom o ţine la distanţă pe micuţa Suri dat fiind faptul că-n urmă cu şase ani ea a rămas în custodia mamei sale, despre care se ştie că este împotriva acestui cult.

  Ultima oară când au fost fotografiaţi împreună, Suri cu Tom, se întâmpla în 2013. Potrivit unei hotărâri judecătoreşti, starul hollywoodian are dreptul la 10 zile pe lună pentru a le petrece cu fiica sa. Totuşi, acesta a ales, timp de aproape şase ani, să n-o vadă niciodată…

  Tom a păstrat, însă, legătura cu ceilalţi doi copii ai săi, adoptaţi în timpul mariajului cu Nicole Kidman. Dar asta pentru că Isabella şi Connor sunt membri ai „bisericii” scientologice.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.