joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update TIR în flăcări pe autostrada A1, în apropiere de Timișoara!

  de Mihai Todoca | 21 septembrie 2022, 11:36 AM | Regional

  0

  (foto: Facebook/ Hegheșan Cristina)

  Un TIR arde pe autostrada A1 chiar înainte de intrarea către Giarmata! Momentan nu se cunosc cauzele producerii incendiului sau dacă există victime, însă fumul rezultat este vizibil de la kilometri depărtare.

  Vom reveni cu amănunte.

  Update

  TIR-ul era încărcat cu mase plastice. Pompierii sunt la fața locului, iar traficul rutier va fi deviat prin localitatea Orțișoara.

  WhatsApp Image 2022 09 21 at 13.00.46

  Update

  Informații despre incident oferă Inspectoratul de Poliție Timiș:

  „La ora 10:55, am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un autotren, pe A1 – km 508.

  Au fost alertate Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și Punctul de lucru Pișchia și trimiși la locul evenimentului 2 ofițeri și 11 subofițeri, cu 1 autospecială de serviciu, 1 autospecială de primă intervenție și comandă și 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

  La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, s-a constatat faptul că remorca autotrenului ardea generalizat. Capul tractor al autotrenului a fost decuplat. Autotrenul era încărcat cu deșeuri de mase plastice. 

  Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, transmite IPJ Timiș.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.