vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Țipete de durere azi noapte în Vama Nădlac! Șoferul unui TIR a călcat un angajat al DRDP Timișoara și a părăsit locul accidentului

  de Lucian Dănilă | 16 iulie 2018, 5:33 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  12

  S-a întâmplat azi dimineață în jurul orei 4.45 la controlul vamal de la Vama Nădlac II. Un lucrător al DRDP (Direcția Regională de Drumuri și Poduri) Timișoara, Cristian Vasian, în vârstă de 34 de ani, din Timișoara, a fost călcat de un autotren, iar șoferul acestuia a părăsit locul accidentului fiind apoi întors de polițiști.

  Totul s-a întâmplat la cântar, acolo unde autotrenul a fost cântărit așa cum prevede legislația în vigoare.

  „S-a întâmplat la Punctul de Trecere al frontierei Nădlac II pe sensul de intrare în țară. Un angajat al DRPD Timișoara, Vasian Cristian, în vârstă de 34 de ani a efectuat cântărirea unui autotren. După cântărire, s-a constatat că greutatea acestuia depășește limitele legale, iar șoferul autotrenului înmatriculat în Argeș a apăsat pedala de accelerație și, la plecare, l-a călcat cu roțile pe picior pe Vasian cristian, producându-i acestuia mai multe fracturi. Angajatul DRPD a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean din Timișoara unde a fost supus unei intervenții chirurgicale”, spune Cristian Ispravnic, directorul DRPD Timișoara.

  Colegii lui Cristian au auzit țipete de durere din zona cântarului și s-au deplasat la locul accidentului. Angajatul DRPD era întins pe jos și urla de durere, în timp ce șoferul autotrenului deja plecase, supărat probabil pentru faptul că Vasian Cristian i-a depistat neregulile. Momentul în care s-a petrecut accidentul a fost filmat pe camerele video, iar angajații DRPD au anunțat repede poliția. Autotrenul a fost oprit pe DN 7, iar șoferul a fost întors la vamă.

  Cel mai probabil, șoferul autotrenului s-a ales cu un dosar penal și va fi cercetat pentru vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dacă tot scrieti un articol, macar ar trebui sa stiti modificările aduse „vămii”. În primul rând, la frontiere interne ale Uniunii Europene, nu se mai face „vama”, nu mai exista lucrători vamali! Din acest motiv, „vama Nădlac II” asa cum foarte eronat ii spuneti voi, este defapt Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II. În al doilea rând, accidentul s-a petrecut în afara punctului de Trecere al frontierei, întrucât demersurile de frontieră privind intrarea pe teritoriul României al transporturilor de marfa au fost indeplinite, in ceea ce priveste automarfarul respectiv! Daca scrieti un articol, macar aveti bunul simt sa scrieti date corecte! Rusine sa va fie!

   +15 voturi
   +1
   -1
  2. Călin Popescu Tăriceanu

   Acești lucrători ai statului sunt de fapt o gloata de incompetenți angajați politic și o continuare a nepotismului în slujba statului puși sa colecteze șpăgile pt. partid. Probabil acest șofer a fost scârbit de atitudinea comunista a funcționarului și a plecat iar acum se face o drama națională în favoarea micului șpăgar. Bravo șoferului.

   +27 voturi
   +1
   -1
   • Bravo tie ca esti un nesimtit … Nimeni nu are dreptul sa nenoroceasca pe altcineva doar pentru ca este suparat si nervos pe sistemul pe care politicienii alesi l-au pus in aplicare. Politicieni alesi si de tine, sau NU, caci ai fost prea las sa mergi sa voteizi si tu, ca cetatean al Romaniei. In ne stiinta de cauza nu ai dreptul moral sa critici pe cineva pe care nu-l cunosti. Iar acel carutas caci nu se poate numi sofer, merita pedepsit exemplar pentru ca cei ca el, care cred ca sunt mai presus de lege, sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a actiona in asemenea mod.

    --1 voturi
    +1
    -1
  3. Bravo tie ca esti un nesimtit … Nimeni nu are dreptul sa nenoroceasca pe altcineva doar pentru ca este suparat si nervos pe sistemul pe care politicienii alesi l-au pus in aplicare. Politicieni alesi si de tine, sau NU, caci ai fost prea las sa mergi sa voteizi si tu, ca cetatean al Romaniei. In ne stiinta de cauza nu ai dreptul moral sa critici pe cineva pe care nu-l cunosti. Iar acel carutas caci nu se poate numi sofer, merita pedepsit exemplar pentru ca cei ca el, care cred ca sunt mai presus de lege, sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a actiona in asemenea mod.

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.