Ținuta „Ecran Verde” a Reginei a pornit o adevărată provocare pentru fanii CGI

  de - | 14 iunie 2016, 11:30 AM | Foto

  0
  the screen of england

  Ținuta pe care a purtat-o Regina Elisabeta a 2-a a Marii Britanii cu ocazia zilei sale de naștere a fost un adevărat cadou pentru trolii internetului. De ce? Pentru că arată exact ca ecranul verde – fundalul monocrom folosit la filmarea secvențelor CGI care se adaugă în post-producția unui film.

  Iată Regina în toaleta originală, de culoarea verde „chrome”. Apoi, o selecție a celor mai simpatice creații ale internauților, care au transformat-o în toate minunățiile la care s-au putut gândi.

  the queen of england green screen

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.