duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Țineți-vă bine, cod roșu de caniculă la Arad!

  de Special Arad | 3 august 2017, 12:59 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Vineri (4 august) și sâmbătă (5 august), valul de căldură care a debutat încă de luni (31 iulie) va continua să se intensifice, iar disconfortul termic va deveni deosebit de accentuat, anunță ANM.

  În zonele de câmpie și de podiș ale județelor Arad, precum și Satu Mare, Bihor, Timiș, Caraș-Severin, Sălaj, Cluj, Mureș, Alba, Hunedoara, Mehedinți și Dolj, se vor înregistra temperaturi maxime extreme, comparabile cu recordurile absolute ale perioadei și care se vor situa între 39 și 42 de grade.

  Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pe arii extinse pragul critic de 80 de unități și se va situa frecvent, în zonele joase de relief, între 82 și 84 de unități. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 22 și 25 de grade.

  cod rosu

  Astăzi (3 august), Aradul este sub cod portocaliu de caniculă.

  În momentul de față sunt 34 de grade Celsius, temperatura maximă va fi de 37 grade Celsius și se estimează că va fi atinsă între orele 16 – 19.

  meteo azi

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.