miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Tinerii hoți care au spart mai multe locuințe, prinși de polițiștii de la Sintea Mare

  de Special Arad | 13 februarie 2015, 2:19 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

   Știri Arad: Poliţiştii Postului de Poliţie Sintea Mare au identificat doi adolescenţi, bănuiţi de săvârşirea a trei furturi, de pe raza localităţii Adea.

  În urma cercetărilor s-a stabilit că, la data de 9 februarie, unul dintre cei doi adolescenţi au pătruns prin folosirea de chei potrivite, într-un imobil din localitatea Adea, de unde au furat alimente şi bani.

  În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că în perioada 1-5 octombrie 2014, acesta ar fi pătruns, prin escaladarea gardului de la grădină, în curtea unui alt imobil din aceeaşi localitate, de unde a furat un ceaun din fontă, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 630 de lei.

  De asemenea, în urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, în perioada septembrie – octombrie 2014, un alt adolescent, a furat 20 de scânduri din gardul unui imobil, de pe raza localităţii Adea, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100 de lei.

  Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.