miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tinerii baschetbaliști arădeni au debutat cu două succese în faza secundă a campionatului. Duminică au depășit „suta” cu Deva!

  de Dan Lazăr | 30 ianuarie 2023, 9:06 AM | Sport | Știri Arad

  0

  BC Valbon este singurul club care ține încă sus stindardul baschetului masculin din Arad (unul cu numeroase perfoamnțe în trecut, inclusiv două titluri naționale la seniori, prin celebra West Petrom), participând în campionatele organizate de forul de specialitate din Capitală.

  Echipa de juniori I, pregătită de Valeria și Bogdan Bondor, a susținut duminică al doilea joc din cadrul Grupei 5 – grupa B valorică -, obținând un nou succes: 112-60 cu mai vechea cunoștință LPS Cetate Deva. În prima etapă, BC Valbon Arad a depășit, în deplasare, pe CSU Brașov, scor 58-49.

  Următorul joc al arădenilor este programat în 5 februarie, la Sibiu.

  Alături de echipele menționate, în aceeași serie din cadrul campionatului Under 18 mai sunt prezente formațiile: Amicii Pitești, CSȘ Mediaș și LPS Tg. Mureș, sistemul de desfășurare fiind „fiecare cu fiecare”, tur-retur.

  De remarcat că BC Valbon Arad mai are înscrise în competițiile naționale ale FRB echipele de categoria Under 14, feminin și masculin.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.