marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tineri și plimbăreți, 18 afgani au fost descoperiți în timp ce încercau să treacă granița ilegal

  de Special Arad | 19 februarie 2021, 10:28 AM | Știri Arad

  0

  În ultimele 24 de ore, optsprezece cetăţeni din Afganistan, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, au fost depistaţi, ascunşi în patru automarfare, de către poliţiştii de frontieră de la Nădlac.

  În data de 18.02.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat controlul amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de doi cetăţeni bulgari. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, ţevi metalice şi obiecte sanitare pentru societăţi din Cehia. Cu ocazia efectuării controlului, în interiorul compartimentelor de marfă au fost descoperiţi ascunși nouă cetăţeni străini.

  În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, solicitanţi de azil în ţara noastră. Alţi nouă tineri afgani, solicitanţi de azil în România, au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră de la P.T.F.Nădlac, ascunşi în două automarfare conduse de doi şoferi turci.

  În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.