Tineri și neliniștiți. Au fost amendați pentru viteză excesivă în județ și au rămas și fără carnet

  de Special Arad | 16 octombrie 2021, 3:40 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. În seara zilei de 15 octombrie, polițiștii Serviciului Rutier au depistat doi bărbați, care conduceau autoturisme pe D.N. 79 în afara localității Șimand cu viteză excesivă.

  Aparatul radar a înregistrat o viteză de deplasare de 197 km/h pentru un bărbat de 30 de ani, din localitatea Sebiș, depășind cu 97 km/h viteza maxima admisă, iar pentru al doilea tânăr de 23 de ani din localitatea Șimand, o viteză de 180 km/h, depășind cu 80 km/h viteza maxima admisă pe acest tronson de drum.

  Cei doi au fost sancționați contravențional cu o amendă de 2900 de lei fiecare, fiindu-le reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.