marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Timpi mari de așteptare la vămile arădene. Se stă și câte patru ore

  de Special Arad | 16 martie 2023, 9:37 AM | Știri Arad

  1

  Șoferii de camioane au parte de o nouă tură de nervi, timpii de așteptare la vămile din Nădlac fiind de ordinul sutelor de minute. Potrivit informațiilor Poliției de Frontieră, la Nădlac II se așteaptă 250 de minute, pe sensul de intrare fiind deschise trei artere, iar pe sensul de ieșire cinci artere. Timpul de așteptare foarte mare este cauzat și de „un număr mare de automarfare prezente la verificările de frontieră pe ambele sensuri”.

  La vama Nădlac I, șoferii sunt mult mai norocoși, timul de așteptare fiind de „doar” 9o de minute, fiind deschise câte o singură arteră pe sens. Situația la Vărșand, însă, e aproape identică cu cea de la Nădlac II, timpii de așteptare fiind de 240 de minute, cu două artere deschise pe sensul de intrare și trei pe sensul de ieșire.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aplicația cu timpii de așteptare e o porcărie.
   Real se așteaptă cel puțin dublu decat scrie acolo.
   Frontieristii sunt niste putori ordinare. Când văd că nu primesc mita cuvenită muncesc cu scârbă doar pe salar.
   Degeaba sunt 10 artere când ei folosesc una sau două

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.