joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Timp de așteptare crescut la punctele de trecere a frontierei Nădlac și Nădlac II

  de Andreea Daniela B. | 17 decembrie 2021, 10:36 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Având în vedere faptul că suntem în zilele de weekend și ne aflăm în apropierea sărbătorilor de iarnă, în prezent se înregistrează un trafic crescut în punctele de trecere a frontierei Nădlac și Nădlac II.

  Au fost dispuse măsurile aflate în competența instituției pentru fluidizarea traficului de persoane și mijloace de transport. Astfel, a fost suplimentat personalul poliției de frontieră care își desfășoară activitatea la controlul documentelor și arterele de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere. Se menține un contact permanent cu autoritățile de frontieră vecine, astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare cu operativitate. În prezent, în PTF Nădlac II, cel mai tranzitat punct de trecere a frontierei, se lucrează pe șase artere și două stații mobile pe sensul de intrare în țară, iar în PTF Nădlac avem deschise trei artere și o stație mobilă la intrarea în țară. Reamintim faptul că în punctele de trecere a frontierei își desfășoară activitatea și reprezentanți din cadrul Direcției de Sănătate Publică care desfășoară triajul epidemiologic și dispun măsurile specifice. Pentru evitarea supraaglomerării, recomandăm participanților la trafic consultarea aplicației Trafic Online și utilizarea tuturor punctelor de trecere a frontierei”, transmite Alexandru Andrei Dincă, Purtător de Cuvânt al Poliției de Frontieră din Arad.

  Te-ar putea interesa și:   Tot ce trebuie să știi despre formularul digital de intrare în România, care va fi pus în aplicare de săptămâna viitoare

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.