sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Timișorean reținut de DIICOT Arad după ce a fost prins comercializând cocaină pe raza municipiului Timișoara

  de Ioana Costaș | 16 mai 2023, 1:11 PM | Știri Arad

  0

  Un timișorean a fost arestat preventiv de Tribunalul Arad, pentru 30 de zile, după ce fost prins comercializând cocaină pe raza municipiului Timișoara.

  Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost depistat de SCCO Arad, iar apoi reținut de DIICOT Arad pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

  În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în perioada ianuarie-mai 2023, timișoreanul ar fi deținut și vândut diferite cantități de cocaină pe raza municipiului Timișoara.

  Vineri, 12 mai, bărbatul a fost prezentat de DIICOT Arad judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă.

  Potrivit portal.just.ro, Tribunalul Arad a hotărât următoarele: „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad în dosar și dispune arestare preventivă a inculpatului Dănuț Gheorghe Marincaș – aflat în Centrul de reţinere şi arestare preventivă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, pe o perioadă de 30 zile, din 12 mai 2023, până la 10.06.2023, inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.